Spisebord i genbrugstræ

Der findes et hav at flotte spiseborde, som er skabt ud fra genanvendt træ. Med et bord af genbrugstræ kan du være sikker på at få et helt unikt bord. Rustikke træborde giver et råt udtryk til din indretning – uanset om du kører en klassisk, minimalistisk eller romantisk indretning i dit hjem.

Hos Qvalitet går vi op i, at de produkter, vi forhandler, er skabt med omtanke for miljøet. Derfor finder du et lækkert udvalg af spiseborde og borde, som er bæredygtigt produceret, hos os.

Spiseborde og andre borde i genbrugstræ

Spisebordet er en stor del af indretningen, da dette er et samlingspunkt for måltiderne såvel som lektielæsning. Her skal der være plads til at være kreativ og plads til at samles om det sociale med venner og familie. Derfor er det særligt vigtigt med at bord, som kan rumme hele familien, og som du samtidig synes er flot at se på.

Med et spisebord i genbrugstræ får du et helt unikt bord – borde i genbrugstræ tilfører liv og karakter til et rum. Hos Qvalitet har vi flere borde at vælge imellem, både spiseborde og mindre træborde. Bordene er også oplagte til at indrette din café eller butik med.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo