Bugatti Italy til bord og køkken, innovativ med et originalt og sofistikeret design.

Bugatti er kendt for sin unikke stil, hvor det højteknologiske får et tvist af italiensk smag for former og detaljer.

 

Bugatti Italy har fingeren med ned til mindste detalje, de producerer alt selv, og intet er overladt til tilfældighederne.

 

I 90 år har Bugatti haft deres kendetegn ved den unikke stil, hvor højteknologi blandes med italiensk smag for former og detaljer har Skabt disse smukke, moderne og stilfulde designs. 

 

Bugatti Italy er 90 år gammel!
Bugatti Italy fejrer sin 90-års fødselsdag: Virksomheden blev oprettet i  1923  i Lumezzane (Brescia).
Det blev grundlagt af brødrene Giuseppe, Giovanni, Faustino, Giacinto og Amadio, og dets navn hylder også faderen, der gik foran dem: F.lli Bugatti fu Amadio.
Virksomheden startede livet som et professionelt værksted, der fremstiller nikkel-sølv og sølvbelagt messingbestik, men det skaffede sig snart de første mekaniske værktøjer, der var nødvendige for at forbedre produktfunktionerne og strømline produktionen. 

F.lli Bugatti var det første selskab i Italien, der introducerede  Polak-trykformningsmaskine , takket være hvilken i 1928 den revolutionerende messing-siliciumlegering blev oprettet, der stadig kendes i dag som  ”Bugatti-legering”. Det er den første af en lang række teknologiske og formelle  innovationer,  der vil føre til, at virksomheden får et navn for sig selv i Italien og Europa og derefter etablerer sig på  internationale markeder . 

Forbehold for udsolgte og udgåede varer hos producenten

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo