JEANNE D’ARC LIVING

Er desværre gået konkurs, Så det er de sidste varer vi har.

 

Jeanne D’Arc Living er en jysk virksomhed med et bredt udvalg af blandt andet brugskunst, boligtekstiler, møbler og meget mere. Alt sammen i den ægte, nostalgiske, franske landstil som rigtig mange danskere holder meget af og gerne byder indenfor i hjemmet som et fantastisk modspil til den mere stringente, skandinaviske linje. Jeanne D’Arc Living skaber varme, hygge og personlighed og er et utroligt spændende brand, som det virkelig er værd at holde godt øje med.

 

 

De fleste produkter designer Jeanne D’Arc Living selv, og mange af brandets produkter er håndlavede, hvilket, som en charmerende detalje, sikrer små, individuelle forskelle fra produkt til produkt. De betyder, at du kan få fingrene i lækkert boliginteriør, der ikke ligner noget, du finder hos naboen eller blandt vennerne.

Forbehold for udsolgte og udgåede varer hos producenten.

Fransk landstil møder nordisk minimalisme

To unikke stilarter mødes og forenes i sortimentet fra Jeanne D’Arc Living. Kærligheden til det gode design skinner tydeligt igennem, og mange af brandets produkter er håndlavede, hvilket tilfører et helt særligt udtryk til det enkelte item og gør det unikt.

Universet hos Jeanne D’Arc Living er præget af romantiske, feminine detaljer, der går godt i spænd med tidens trends inden for skandinavisk boligindretning, hvor det rå møder det mere simple og klassiske. Kan du vide, hvad du ser, så håber vi, at du vil tage dig god tid til at klikke dig rundt i udvalget fra Jeanne D’Arc Living. Det er et udvalg, der giver dig masser af muligheder for at give dit hjem et friskt pust med blot få, små ændringer, der ikke behøver koste alverden. I sortimentet finder du blandt andet opbevaringsmøbler, lamper og diverse mindre pyntegenstande til at forny udtrykket i din bolig.

Feminint design fra Jeanne D’Arc Living

Jeanne D’Arc Living er særligt kendt for sine nøje udvalgte kvalitetsprodukter og den gennemførte designlinje, der trækker spor til både franske såvel som mere nordiske indretningstrends.

Hold dig ikke tilbage i forhold til at drømme dig væk blandt de mange lækre produkter. Når du har fundet dine favoritter, du kan nemt bestille dem hjem fra Qvalitet.dk og derefter glæde dig til snart at finde den helt perfekte plads til dem i dit hjem.

Måske i stuen, i køkkenet eller i soveværelset? Tænk kreativt, og vær ikke bange for at gå nye veje, når det helt rigtige udtryk skal findes. Under alle omstændigheder sikrer Jeanne D’Arc dig varer af høj kvalitet og giver dig mulighed for at skabe din helt egen stemningsfyldte fransk-nordiske landstil.

Med masser af historie og autentisk patina

Jeanne D’Arc Livings vision er, at alle brandets produkter skal være enten eget design eller gamle ting, som er reproduceret og derigennem ar fået nyt liv – selvfølgelig alt sammen med den helt rigtige patina. Der er noget ganske særligt over det produkt, der med sit autentiske look vidner om en rig historie, der nu skal bygges videre på, når produktet får nyt liv og en forhåbentlig ganske særlig plads hjemme hos dig.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo