Pashmina Tørlæder

Pashmina-tørklæderne er lavet i private hjem oppe i Himalayas bjerge. Projektet med disse tørklæder er at holde de unge mennesker og familier boende oppe i bjergene, så de ikke rejser ned til de store byer, som er præget af stor arbejdsløshed.

De fleste hjem i Himalaya-bjergene har en væv stående indenfor, og jagtgeder med langt hår gående i bjergene. Pashmina-tørklæder fremstilles af uld fra disse jagtgeder, som sikrer, at de kan forsørge sig selv og familien. De er utroligt smukke og meget bløde, og du kan få dem i forskellige farver og mønstre.

Pashmina-tørklæder i eksklusiv kvalitet

Med et pashmina-tørklæde har du et blødt og behageligt klæde, som du kan få glæde af både sommer og vinter. De fine farver kan kombineres med alt lige fra en striktrøje til en let sommerkjole, hvilket også gør dem til en oplagt gave. Når du forærer et eksklusivt tørklæde væk, vil det med garanti skabe glæde hos modtageren.

Hvad er forskellen på pashmina og cashmere?

Pashmina og cashmere er i virkeligheden det samme, men blot på to forskellige sprog. I Indien og Nepal går stoffet under navnet pashmina, hvorimod vi i Vesten kender det som cashmere. Problemet ved lige netop dette ligger i, at mange tørklæder deklareres som 100% pashmina uden at være det.

Hvad er ægte pashmina?

Ægte pashmina er, når der udelukkende er benyttet pashminauld uden indblanding af silke eller andet uld. Derudover karakteriseres ægte pashmina som en kvalitet, der spindes og væves i hånden fremfor på en maskine. Det betyder, at du kan forvente løse frynser og andre detaljer, da det er svært at skabe et komplet homogent produkt. Samtidig vil det færdige produkt bestå af farvetoner fra begge sider, fordi kvaliteten ikke blandes med andet.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo