Ocean Modulsofa Stol venstre

4.695,00 DKK
Lager: Leveringstid er 5-10 dag(e).
Model/varenr.: 31000133

Ocean Modulsofa Stol venstre

Broste Copenhagen

Farve: MAGNET

H: 74 cm L: 100 cm B: 88 cm - Siddehøjde 44 cm Dybde 58 cm 

100.000 MARTINDALE 

Forslag til dig
Beskrivelse

Ocean er en fleksibel sofa baseret på et enkelt design, defineret af rene linjer og et klassisk udtryk, men fuld af karakter. Den er inspireret af det fascinerende ocean med dets uforudsigelighed og dets gådefulde indvirkning på det menneskelige sind.

Med stor opmærksomhed på det taktile er Ocean-sofaen polstret med en kombination af stoffer: højkvalitets fløjl på armlænet / rammen og et stof med børstet overflade og en naturlig tråd effekt på siddeområdet. Dette materiale er desuden vandafvisende og har en høj slidstyrke på 100.000 Martindale. Kombinationen af disse stærke og kontrasterende stoffer skaber et unikt og interessant udtryk uden at gå på kompromis med komforten.

Fleksibel sofa, der kan passe ind i enhver stue, uanset størrelsen. Ocean er sammensat af tre moduler, der alle kan stå alene eller kombineres efter dine ønsker.

Ocean leveres med ben i sort bøg, men du kan nemt skabe et nyt look ved at ændre benenes farve. Vælg mellem smuk, mørk eg og en blød, naturlig eg.

Uanset hvordan du vælger at opbygge sofaen, er udtrykket klassisk og tidløst. Skab og konstruer den, præcis som du ønsker

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo