En træreol i råt materiale kan give kant til ethvert rum i hjemmet. Her på siden ser du vores store udvalg af træreoler, som alle kommer i spændende, smukt og unikt design.

 

-10%
898,20 DKK
998,00 DKK
Du sparer: 99,80 DKK
Tilbud udløber 26/02/2024

Mangler du en stor reol til dagligstuen eller blot en mindre variant, der kan rumme dine yndlingsbøger? Hos Qvalitet finder du en bred vifte af designs, uanset om du er på jagt efter et moderne snit eller et antik udtryk. Vælg eksempelvis en flot og rummelig tremmereol, der giver opbevaring i køkkenet uden at virke for tung.

Flotte reoler i træ hos Qvalitet

Når du skal tilføje en ny reol til hjemmet, er det vigtigt, at du overvejer dit behov for opbevaring, så du vælger en reol, der kan rumme det hele. Når der er styr på det, skal du blot vælge det design, der matcher din personlige smag og komplimenterer de resterende møbler i din bolig.

Er du til det lyse, farverige eller mørke udtryk? Hos Qvalitet har vi en masse forskellige bud i allerhøjeste kvalitet. En stilfuld reol i træ kan sætte sit præg både i stuen, men også på badeværelset med sin rustikke charme eller skarpe, skandinaviske linjer. Udforsk det store udvalg, og vælg favoritterne til dit hjem.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo