Naturmaterialer har næppe været mere in i indretningen, end de er lige nu, og der findes efterhånden mange bud på skønne møbler og boligtilbehør på markedet i naturens lækreste materialer. Drømmer du om et anderledes og mere spændende look til din bolig, kan bambusmøbler måske være lige dét, der gør forskellen i din indretning.

 

Indret med en bambussofa eller måske en bambusstol

Hos Qvalitet.dk går vi naturligvis op i kvalitet, og vi udvælger vores produkter meget nøje, så du altid er sikret det bedste af det bedste, når du handler hos os. Bambusmøbler er ikke blot moderne, men samtidig rustikke og naturlige. Vi har et bredt udvalg af bambusmøbler – alt lige fra bambusstiger til -stole og -sofaer.

En bambusstige kan tjene flere gode formål, for eksempel som stumtjener i entréen. Du kan sammensætte dine bambusstole med bambusborde for at bevare temaet, eller du kan bryde stilen ved at kombinere flere forskellige materialer i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du skaber en stil, der er lige i øjet.

Kan bambusmøbler stå ude?

Vores møbler i bambus er både egnet til indendørs og udendørs brug, så slip kreativiteten løs, og indret med bambus i din bolig. Bambusmøbler giver et særligt hyggeligt udtryk i din indretning og vil fungere genialt på terrassen eller i udestuen. Der er noget charmerende over bambusmøbler, og de tilfører et eksotisk look til din have. Derudover er bambus et 100% naturprodukt, hvilket gør, at produkterne er stabile og slidstærke – og så er de en naturlig fryd for øjet. Indendørs passer de godt ind i den skandinaviske indretningsstil – og så er det bare op til dig at finde den rette plads i dit hjem.

Kan bambusmøbler tåle regn?

Generelt har bambusmøbler en lang holdbarhed, da der er tale om et slidstærkt materiale. Dog er det en god idé at vedligeholde møblerne bedst muligt, så du kan få glæde af dem længe. Du kan sagtens lade dine bambusmøbler stå ude, men vær opmærksom på, at de ikke er placeret i direkte regn. Det kan du gøre ved at placere dem under et halvtag eller et overdække, som nemt kan tages af og på. Med et overdække behøver du heller ikke at tænke på at opbevare dine bambusmøbler indendørs om vinteren – i stedet kan du nøjes med at tage hynderne med indenfor.

Kan man male bambusmøbler?

Ligesom, at du kan male de fleste andre møbler, kan du også give dig i kast med malerpenslen på dine bambusmøbler. Vær opmærksom på, at møblerne er slebet og eventuelle malingrester er fjernet. Hernæst er der faktisk to forskellige måder, hvorpå du kan gribe det an. Du kan bruge helt almindelig spraymaling til at farve dine møbler i den ønskede farve. I det tilfælde er det en god idé at bruge en grunder først. Du kan også vælge en klar lak, som du kan pigmentere med den ønskede farve og på den måde male møblet.       

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo