Broste Copenhagen Nordic rummer de smukkeste serier af stentøjsstel med alt fra tallerkener og skåle til kopper, æggebægre, fade og kander. 

Under Broste Copenhagen Nordic finder du serierne Broste Copenhagen Nordic Sand, Nordic Sea og Nordic Coal, der hver især har deres helt eget unikke look. Vælg din favoritserie, eller kombiner elementer fra hver serie på kryds og tværs, når bordet skal dækkes, og skab dit eget helt særlige udtryk. Broste Copenhagen Nordic er robust kvalitetsstel i et tidløst design, der kan bruges til alle anledninger, så glæd dig til at dække op til både hverdag og fest og til at invitere heldige gæster forbi til en god bid mad.

Broste Copenhagen Nordic Sand

Blandt de mest populære serier under Broste Copenhagen Nordic finder du den lyse serie Broste Copenhagen Nordic Sand. Nordic Sand er et anderledes og meget iøjnefaldende stel, der skiller sig ud fra mængden, og kan du lide de lyse farvetoner kombineret med det rå stentøj, så er serien uden tvivl lige noget for dig. Tag et kig på de forskellige elementer i serien her, og se også de øvrige serier fra Broste Copenhagen Nordic. Du kan bestille alle dele fra Broste Copenhagen Nordic her og få leveret hurtigt og sikkert.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo