Møbler og tilbehør

 

Populær
-25%
748,50 DKK
998,00 DKK
Du sparer: 249,50 DKK
-25%
15,00 DKK
20,00 DKK
Du sparer: 5,00 DKK
-25%
37,50 DKK
50,00 DKK
Du sparer: 12,50 DKK
-25%
150,00 DKK
200,00 DKK
Du sparer: 50,00 DKK

Der er en helt særlig stemning over et drivhus eller orangeri. Det er som at træde ind i en lille plantage, hvor der gror smukke planter overalt omkring dig – og der er jo intet bedre end ny plukkede grøntsager, som tages direkte af stilken. Smagen af hjemmedyrkede grøntsager er bare lidt mere lækker – og hvis du samtidig kan sætte dig i en stol og nyde det lune miljø, bliver det næppe bedre.

Det er præcis disse muligheder, du får, når du anskaffer dig et orangeri. Alt efter hvordan du indretter det, kan du skabe din helt egen oase. Én ting er sikkert; sommersæsonen er forlænget, når du kan nyde den tidlige forårssol i dit skønne orangeri.  

Alt hvad du skal bruge i orangeriet hos Qvalitet

Vi har en hel kategori af møbler og tilbehør, som du kan bruge i dit drivhus eller orangeri – det er alt lige fra plantekasser i træ til huslige nipsting og møbler, så du kan nyde en hyggelig stund i ro og mag. Hos Qvalitet forhandler vi luksus og kvalitetsudstyr, men med omtanke for miljøet og fokus på bæredygtighed.

I vores udvalg finder du borde, bakker, kasser, kurve, krukker og lanterner – det er kort sagt alt, hvad du skal bruge til at skabe et hyggeligt orangeri. Møbler i orangeriet gør det ekstra brugbart og indbyder til hygge, når du skal tilbringe aftenen i det fri.

Hvad er de rette møbler til orangeri?

I jagten på de rette møbler til orangeriet, er det vigtigt at overveje, hvad dit behov er. Skal dit orangeri være en lille oase, hvor du kan læne dig tilbage med en god bog, eller skal der være mulighed for at invitere gæster til spisning med udkig til åben himmel? Mulighederne er mange, og måske har dit orangeri plads til begge dele, så du kan indrette med et lille sofahjørne og et større spisebord i midten. Som tommelfingerregel bør du starte med de store møbler og supplere med mindre møbler efterfølgende.

Hvad er et orangeri?

Et orangeri er et hus med store vinduespartier. Før i tiden blev det blot anvendt til opbevaring af citrustræer om vinteren, så frosten kunne holdes ude. I dag benyttes et orangeri ligeså til at dyrke planter, men det er også blevet særligt populært at anskaffe et orangeri til at opholde sig i. Mange nyder at indrette orangeriet med bord, stole og sofa, så udendørssæsonen forlænges, og du kan opholde dig med frit udsyn til haven og himlen.

Skal jeg vælge orangeri eller drivhus?

Det er nemt at forveksle et orangeri med et drivhus, da de på mange måder minder om hinanden. Oftest vil den eneste forskel være et støbt fundament og gulv samt flere detaljer på et orangeri, men i virkeligheden kan de have samme funktion. I mange tilfælde er et orangeri større, og kan dermed være mere brugbart end et drivhus, da der her er rig mulighed for at dyrke dine planter og blomster samt indrette og skabe et hyggeligt opholdsområde.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo