Be Home

Be Homes historie behyner i 2005, da Jonathan Hankar forlod Belgien og rejste til Californien for at arbejde for et boligindretningsfirma. 

Han er overrasket over kun at finde maskinfremstillede produkter til hjemmet. Jonathan besluttede at grundlægge Be Home med det mål at tilbyde unikke, håndlavede og bæredygtige produkter.

Efter næsten 15 års fortsat vækst og succes i Nordamerika blev Be Home lanceret i Europa i januar 2019 med Gregory Hankar ved roret. At introducere Be Home i Europe var deres mangeårige mål, og de er meget glade for dette samarbejde mellem brødre.

 

Forbehold for udsolgte og udgåede varer hos producenten

 

Be Home leverer håndlavede "Home & Lifestyle" produkter. Nye kollektioner udvikles hver sæson i tråd med deres værdier: håndlavet, ansvarlig og bæredygtig. Be Home er et socialt ansvarligt firma dedikeret til principperne om fair handel og lige muligheder. De arbejder tæt sammen med familiedrevne virksomheder og kooperativer, der behandler deres arbejdere retfærdigt og med respekt. Det er et privilegium at deltage i partnerskaber med håndværkere fra Vietnam, Bolivia, Thailand, Tunesien, Indien og Indonesien. Deres produkter er håndlavede, hvert produkt er derfor unikt, med deres helt eget særpræg.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo