I tråd med Fibre Karbon 1 er den professionelle kokkekniv FK2 ligeledes et produkt, hvor du får virkelig meget for pengene. Materialet er et kapitel for sig med højteknologisk stålknivblad, der er ekstremt hårdt og besidder en langtidsholdbar skarphed grundet bladets fine skrå geometri. Og så vil det skridsikre greb i carbonfiberpolymer sikre, at den professionelle kokkekniv ligger optimalt i din hånd, når du hakker og skærer.

 

Japansk kokkekniv

Det er ikke uden grund, at de japanske kokkeknive, Fibre Karbon 1 og FK2 fra franske De Buyer, er de foretrukne i hænderne på stjernekokkene. De to knive er blandt verdens bedste japanske kokkeknive.

Med kombinationen af et solidt højteknologisk greb af flere lag kulfibre og et knivblad, der er ekstremt hårdt og skarpt, er Fibre Karbon en japansk kokkekniv af den allerfineste klasse. Den ligger med sin tyngde og nubrede skridsikre greb perfekt i hånden, og knivbladets form og skarphed gør den til en leg at arbejde med i køkkenet. 

Franske De Buyer har stået for uovertruffen kvalitet siden 1830 og især deres letgenkendelige kobbergryder og smukke japanske kokkeknive er i høj kurs i dag i de private køkkener såvel som i de professionelle. På Qvalitet.dk er vi stolte af at kunne tilbyde dig et håndplukket udvalg af de prisvindende professionelle kokkeknive fra De Buyer.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo