Lauvring

Her hos Qvalitet.dk er vi glade for at kunne tilbyde dig et bredt og interessant udvalg af brugskunst fra Lauvring. Lauvring er et spændende mærke, der producerer alt fra praktiske værktøjsbælter, over vidunderlige vindspil, til en gammeldags, smuk trillebør, der forvandler haven til et romantisk minde om fordums tid. I vores udvalg fra Lauvring kan du også få fingrene i de helt bedårende have- eller terrassemøbler, der kombinerer elegante krummelurer med komfort. Skal din have være noget ganske særligt, leverer vi også den fineste rosenbue med to bænke, der virkelig sætter sit æstetiske præg på enhver have.  

Skøn og finurlig brugskunst fra Lauvring 

Lauvring formår at balancere fortidens charme med nutidens funktionalitet på en måde, der bare må prøves. Det gælder både deres smukke havelamper, havemøbler og deres skønne reoler. Af de mere finurlige påfund fra Lauvring, kan du finde et nuttet og dekorativt vindspil til haven i form som en svamp. Svampens hat kan du vælge i tre forskellige farver, hhv. en charmerende og naturtro rød, en smuk grøn eller en nærmest psykedelisk, metallic blå. 

Lauvring har også skønne og praktiske plantehuse i deres sortiment, som du kan bruge til at huse de planter, der ikke tåler det omskiftelige, danske vejr. 

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo