Udemøbler er et must, når du har et udeområde. Her kan du nyde det dejlige vejr, læse en god bog eller have lange samtaler med familie og venner. Hos Qvalitet har vi samlet et bredt udvalg af udemøbler, så du kan skabe lige præcis det uderum, som du drømmer om.

 

I vores sortiment finder du udemøbler til både terrasse, altan, orangeri og have, som skaber de perfekte rammer til at nyde den danske sommer. Skab din egen lille oase, og gør den til noget helt særligt med planter, farverige blomster og smukke lanterner – så er der garanteret ro og afslapning til krop og sjæl.

Nyd den danske sommer med udemøbler

I din søgen på udemøbler, bør du overveje, hvad du har plads til, hvad dine behov er, og hvilken stil du ønsker i dit udeområde. Én ting er sikkert; du får med garanti mere ud af sommeren, når du kan læne dig tilbage på din komfortable liggestol med en drink i hånden og god musik i ørerne.

Er du klar til lange sommeraftener på terrassen, duften af grill og lyden af fuglekvidder. Er du på jagt efter et lille cafésæt, hvor du kan nyde morgenkaffen, et spisebord, hvor hele familien kan nyde en middag i sommerens tegn eller behagelige loungemøbler, hvor du kan dase og nyde solen? Hos Qvalitet har vi et design for enhver smag.

Kan udemøbler stå ude hele året?

Om udemøblerne kan stå ude hele året eller ej, afhænger af, hvilke møbler du vælger. Nogle udemøbler er mere sarte og skal helst rykkes indendørs væk fra regn, sne og lave temperaturer. Andre er mere hårdføre og kan sagtens tåle at stå udendørs året rundt – vær dog opmærksom på, at det kan være en god idé for vedligeholdelsen at udstyre dem med et overdække, når du alligevel ikke benytter dem.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo