Kalkmaling er et spændende produkt til dig, der ønsker at male møbler eller vægge og på den måde opnå en anderledes effekt end med ganske almindelig maling. Vintagekalkmaling til møbler og vægge giver et smukt, mat og støvet look, der tilfører nyt liv til rummet. Farvespillet i kalkmalingen er helt unikt, og kan du lide resultatet, vil kalkmaling sikkert hurtigt blive din foretrukne type af maling.

 

Brug kalkmaling til møbler eller til at opfriske væggene derhjemme, og glæd dig til et slidstærkt og utroligt flot resultat. Kalkmaling til møbler er let at arbejde med, da den ikke kræver en masse forarbejde, ligesom mere gængse malingtyper gør. Malingen hæfter godt på næsten alle typer af overflader uden forbehandling, og der er derfor ikke langt fra idé til, at du kan nyde et færdigt look.

Inden du går i gang

 

Kalkmaling fra Vintage Paint

Hos Qvalitet.dk er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af vintagekalkmaling af mærket Vintage Paint, der er blandt de bedste kalkmalinger på markedet. Vores kalkmaling til møbler og vægge fås i et væld af farvenuancer; fra lyse pasteller til kraftige statementfarver, der vil gøre en stor forskel for udtrykket, når den males på blot et enkelt møbel i rummet eller på en hel væg. Med så mange forskellige farver at vælge imellem er der rig mulighed for at lege med det udtryk, som du ønsker i netop din bolig.

Kalkmaling til møbler, vægge og andre overflader er et forfriskende og moderne modspil til almindelig maling. Kalkmalingen sikrer en helt anden dybde og struktur på din overflade, der skaber ro for øjet, men samtidig også blikfang, da vintagekalkmaling øjeblikkeligt tilfører coolness og et anderledes look i hjemmet.

Mange muligheder med kalkmaling til møbler, vægge og meget mere

Brug af kalkmaling er for alle uanset erfaringsniveau, og det er let at komme i gang. Ønsker du forandring på dine vægge eller møbler, men er du ikke klar til at foretage drastiske ændringer, kan du for eksempel gå efter en kalkmaling til møbler og vægge i en lys farvenuance. Traditionelle, hvide vægge får ofte et stramt, anonymt og lidt kedeligt look, men vælger du i stedet en lys kalkmaling, vil du hurtigt opleve forskellen.

Med vintagekalkmaling er selv de lyse farver rå og spændende. Kalkmaling til møbler og vægge skaber en dragende effekt, som det er svært ikke at blive begejstret for. Vil du også opleve kalkmalingens unikke egenskaber? Gå på opdagelse blandt vores mange forskellige farver inden for kalkmaling, og vælg den farve, du ønsker at prøve af til dit næste projekt.

Hvordan bruger man kalkmaling?

Kalkmaling bruges til at male og give struktur til eksempelvis dine vægge. Med kalkmaling får du et flot, mat og trendy resultat, som kan gøre selv den kedeligste farve mere spændende med sin struktur. Det er nemt at arbejde med kalkmaling, så længe du er opmærksom på, at der er tale om en tykkere maling, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at trække malingen godt ud.

Hvad er kalkmaling?

Kalkmaling er maling, som bidrager til at give dine møbler, vægge eller andre kreative projekter et helt særligt look. Her er tale om en maling i tyk konsistens, som giver et mat resultat, der kan sammenlignes med kridt. Med kalkmaling er der ingen klar opskrift på, hvordan resultatet skal være – strukturen kan udforme sig på et væld af måder.

Hvordan maler man med kalkmaling?

Du bør starte med at vaske væggen og udjævne eventuelle huller, så du har et ensartet underlag at gå i gang på. Det er en god idé at grunde først, hvilket du sagtens kan gøre med en almindelig vægmaling. Du kan påføre det meste kalkmaling med en pensel, og det handler om at starte i et hjørne og arbejde dig væk fra det hjørne ved hjælp af enten korte og bløde strøg eller lange og hårde strøg. Det er vigtigt, at du arbejder forholdsvis hurtigt, så du undgår synlige overlap.  

Kan man male over kalkmaling?

Det er forskelligt, alt efter hvilken form for kalkmaling du bruger, om det kan males over igen. Derfor bør du undersøge dette, inden du handler din maling hjem. Når du skal overmale din kalkmaling, skal du benytte en grunder for dernæst at male over med almindelig maling.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo