Havebænk i træ

Lyder tanken om en hyggelig stund på terrassen eller i haven tiltrækkende? En stund med en dejlig kop kaffe i hånden og et tæppe vinklet om skuldrene – så er det eneste, der mangler vel egentlig bare en smuk og behagelige havebænk. Med en havebænk i træ kan du nyde omgivelserne og den kølige luft omkring dig. Havebænken er ligeledes god at have, til når du får gæster, så I kan sætte jer og nyde hinandens selskab.

Hos Qvalitet sælger vi smukke havebænke, som er lavet i træ eller metal – de kan med garanti pynte godt på din terrasse, i haven eller på altanen. Skab stemning og hygge i din have med en havebænk.

Havebænke i metal eller træ hos Qvalitet

Hos Qvalitet har vi havebænke i forskellige materialer – træ eller metal. En bænk af træ er har noget hjemligt over sig samtidig med, at træet kun bliver smukkere at se på, som det patinerer. Vi forhandler ligeledes lækre havebænke af stål, som gør bænkene slidstærke og nemme at vedligeholde. Bænkene kan gøres behagelige med bløde hynder og tæpper, så du sidder ekstra godt. En antik havebænk i metal med smukke og romantiske detaljer skaber en særlig stemning og vil være oplagt at placere dit yndlingssted i haven.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo