Står du og mangler et eller flere smarte konsolborde i et moderne design, der passer godt ind i stort set hvert et rum i din bolig? 

-20%
2.318,40 DKK
2.898,00 DKK
Du sparer: 579,60 DKK
-20%
2.318,40 DKK
2.898,00 DKK
Du sparer: 579,60 DKK

Hos Qvalitet.dk har vi samlet et bredt udvalg af forskellige konsolborde, herunder både konsolborde med skuffer, konsolborde i glas og mange andre skønne modeller af høj kvalitet. Uanset om du søger et smalt konsolbord eller har plads til et mere prangende og rummeligt møbel, kan du derfor finde det perfekte konsolbord her hos os og bestille det hjem med det samme. Så kan du snart komme til at integrere det i din indretning og forhåbentlig få stor glæde af det i de næste mange, mange år.

Stort udvalg af konsolborde med skuffer, hylder med mere

Et konsolbord giver dig dels nye opbevaringsmuligheder og udgør dels også et godt sted at sidde, når du for eksempel har brug for et godt arbejdsbord. Nogle af vores konsolborde er helt simpelt udformet, imens andre har ekstra opbevaringsplads i form af skuffer eller hylder. Tænk grundigt over dine behov, når du skal vælge, og find din personlige favorit blandt vores mange konsolborde her. Vi sidder klar til at modtage din bestilling og til at sende dit konsolbord godt afsted til dig.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo