Skamlen er et møbel, man finder i de fleste hjem – og det er ikke uden grund. Skamler er smarte, da de kan have flere forskellige funktioner og bruges i ethvert hjem. Der findes de solide og praktiske skamler, som er nemme at stille frem, når du skal nå tingene på øverste hylde, og så findes der pynteskamler, som passer godt ind i den æstetiske del af indretningen.

-25%
673,50 DKK
898,00 DKK
Du sparer: 224,50 DKK
-25%
561,00 DKK
748,00 DKK
Du sparer: 187,00 DKK

Hos Qvalitet finder du selvfølgelig skamler til ethvert behov. Vi har samlet et bredt udvalg af skamler, som vil passe gode i både entreen, gangen eller til hyggekrogen i stuen.

Skamler af træ eller metal

Skamler af træ kan give et meget hjemligt og hyggeligt udtryk, hvorimod skamler af metal giver et mere industrielt look - du finder begge stilarter hos os. Det er altid en god ide at have en skammel, du kan stille frem, hvis du får gæster og mangler en ekstra siddeplads. En skammel kan også stå flot på badeværelset, som du blandt andet kan lægge dit tøj på - frem for at smide det på gulvet. Og endeligt er en skammel også genial at have stående ved sengen, hvor du kan bruge den som natbord.

En skammel har flere funktioner, hvorfor det er et dejligt møbel at have stående i hjemmet.

Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo